Isnin, 1 Ogos 2011

Soalan Pra Percubaan Geografi PMR 2011 Perak

2 Set latihan Pra Percubaan PMR..sekolah hanya buat satu, jd cikgu masukkan satu lagi, pelajar2 sila dowload dan buat latihan
1. Set Pra Ujian 1
2. Set Pra Ujian 2
SELAMAT MENJAWAB, SEMOGA BERJAYA...

23 ulasan:

  1. terima kasih....you are the best :)

    BalasPadam
  2. Hi Cikgu , boleh saya dapatkan jawapan untuk kedua-dua set percubaan itu, Terima kasih

    BalasPadam
  3. all the best.....

    BalasPadam
  4. do the best to be the best

    BalasPadam
  5. kenapa kita perlu download soalan ? kan senang kalau cikgu letak je di dalam blog ni ?

    BalasPadam
  6. Thanksss cikgu ! lets get straight A's in PMR !

    BalasPadam
  7. all the best batch 96 ! kejayaan seseorang tercipta daripada insan biasa yang berusaha secara luar biasaa ! good luck !

    BalasPadam
  8. Thanksss cikgu....insyaallah straights A's in PMR...

    BalasPadam
  9. doakan KIta mendapat cemerlang dalam PMR

    BalasPadam
  10. berikan jawaban untuk semua soalan

    BalasPadam
  11. soalan jew.. jawapan mane ??

    BalasPadam
  12. terbaikkk lah!!! :)

    BalasPadam
  13. udin berkata ...
    huuhuhuhuhu .,, gementar abez kn2 .,
    pas2 dh abez pmr j0in laa abes2 san !!!!

    BalasPadam
  14. huhu...geo dh lps!
    yg tgl hny 3 sbjk lg...
    gementar gak ni....
    mate,kh,n bak!
    pening2!!!!!!!

    BalasPadam
  15. erm,,,target geo ai 2 B!
    sedih2.... =(

    BalasPadam
  16. selamat dah... kira oklah cukup makan... result PMR 2011 dapat juga 2A untuk hadiah ke orang tuan aku... selebih dapat 'B' aja... terima kasih cikgu atas ilmu yang diberikan.. bye..

    BalasPadam
  17. Shughashan Nair26 Mac 2012 9:45 PTG

    Saya dapat memanfaatkan blog ini denagn amat baik sekali. Terima kasih, Cikgu Ghani.

    BalasPadam
  18. Terima Kasih Banyak Semua ini banyak membantu saya dan kawan kawan yang lain

    BalasPadam
  19. terima kasih banyak2,cikgu..saya harap cikgu boleh perbanyakkan lagi latihan dalam blog ini..

    BalasPadam