Isnin, 15 Ogos 2011

Posting terbaru

Para pelajar boleh melihat nota T1 dalam bentuk Powerpoint yang mudah untuk topik-topik utama Tingkatan 1.
a. bab 1 - 7
b. Bab 8 - 10
c. Bab 11 - 16
d. Soalan subjektif tingkatan 1 ( disertakan jawapan )
Ingat PMR tidak lama lagi, latihan Intensif yang berterusan diharapkan dapat membuahkan kejayaan dalam PMR sebenar nanti

9 ulasan:

  1. bole x bagi powerpoint tngktn 2 bab 10?

    BalasPadam
  2. Terima kasih Cikgu, baru hari ini terjumpa blog ini, ianya cukup menrik dan bermanfaat bagi saya, cuma masa saya utk menerokainya sekarang agak singkt, diharap selepas ini saya mempunyi masa yang lebih bnyak untuk menerokainya.

    BalasPadam
  3. ya, menarik!!!!!!

    BalasPadam
  4. sorry,but i rasa ia tak menarik. sangat boring. apa kate cikgu letak gambar murid nya sekali. ia akan jadi lebih menarik and popular. and bila saya tngk,ia macam katinggalan zaman. kkorg yg say menerik ni, nipu je kan.sngt boring lah guy -miss always popular-

    BalasPadam
    Balasan
    1. what your problem?????????? miss!!!!

      Padam
  5. wei, guy ade org yg berani buat i lah. tak sangka betul. you kenal ke siapa i. klu tak jgn bising please. apa yg i kata sememgnye betullah. sngt boring. who are you?! dengan lebah yg ade kat tepi tu, ei menyemak je. and tah ape2. when i say BORING, it was BORING!!!!!!!! -miss always popular-

    BalasPadam
  6. terima kasih atas perkongsian bahan.. sangat berguna utk pnp..

    BalasPadam
  7. Memang boring klu tak faham dan tak tahu menghargai....

    BalasPadam
  8. Asalammualaikum. Terima kasih kerana berkongsi. Sangat menarik untuk dikongsi ilmu ini dengan anak murid saya.

    BalasPadam